A blogról

Legmélyebb tiszteletem mindenkinek!

AZ én nevem Atesz és ez itt az IdeaHub! Ennek a szerény platformnak a célja a folyamatos ötletelés, a “mi lett volna, ha” kérdés körbejárása és annak feszegetése. A szórványos ötletelések mellett időt szakítok néhány szórakoztató érdekesség (filmek, sorozatok) bemutatására, törekedve arra, hogy élményeim gubancos gondolatait fogyasztható formába öntsem nektek.

Mindig is vonzott a történetmesélés, illetve a történetek fogyasztása. Mindig nagy érdeklődéssel követem, illetve kutatom, hogy milyen sablonok, sémák, közös pontok mentén metszik egymást különböző történetek. Akár a mozivásznon, akár a tévéképernyőn, akár egy mesekönyv lapjain kerüljenek elénk. Továbbá az is érdekelt mindig, hogy miként lehet ezeket az elemeket megváltoztatni, esetleg teljesen felforgatni úgy, ahogy eddig még senkinek sem jutott eszébe. Természetesen úgy, hogy a mű ne sérüljön és élvezhető legyen.

Miben igyekszik ez a blog kitűnni a többi közül?

Ami nem lesz: Filmkritika
Cserébe lesz: Élménybeszámoló
Kissé csalóka, hiszen a két fogalmat sokan egy közös pontról eredeztetik. Jómagam csak egy lelkes mozinéző, illetve sorozatkövető vagyok (a finnyásabb fajtából), viszont inkább az élményeimet osztanám meg veletek, mintsem egy olyan kritikusi magaslatról szónokolni, aminek sok blog és egyéb platform képzeli magát.

Ami nem lesz: Rendszeresség
Cserébe lesz: Minőség
A rendszeres tartalomgyártás soha nem volt az erősségem, bár igyekeztem felállítani határidőket. A blog indulása óta a szabadidőm többé-kevésbé gyarapodott szerencsére. Mivel igyekszem csak olyan dolgokat megígérni, amiket hatalmamban áll be is tartani, így nem ígérhetek semmit, csak jól átgondolt, néha a rendszerességet teljesen figyelmen kívül hagyó beszámolókat és ötleteléseket.

Ami nem lesz: Szponzor
Cserébe lesz: Bármi csak nem sponzor
A szponzoráció minden formáját kicsit úgy fogom fel, mintha egy nagyvállalat vagy cég megvenné a hangodat, hogy a te arcoddal a te közönségednek az ő üzenetüket átadd. Illetve nem is az az alkotó vagyok, aki a blogjából szeretne megélni. Van munkám, amiből van bevételem, amiből az oldal fenntartására is jut. Ezt az állapotot szeretném fenntartani minél több ideig.

Ami nem lesz: Káromkodás
Cserébe lesz: Erős hangnem
Akik a blogot régebb óta követik (illetve azok az újoncok, akik elolvasták az előző cikkeimet) tudhatják, hogy soha nem tartoztam a vég nélkül fröcsőgő alkotók közé. Ha dühömet vagy átlagon felüli nem-tetszésemet is fejeztem ki, azt mindig kulturált keretek közt tettem és fogom is tenni.

Ha a fentiek szimpatikusak neked, tarts velem és érezd magad itthon! 🙂

Üdvözlettel:

Atesz

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.